Please Wait..

Home   /   Norwegian Books   /   Islamske studier Niva 2

Islamske studier Niva 2

$ 12.00

$ 13.00 MRP

SKU# : Nor_IS2

Quantity  

Multiple Books Cost Less To Ship

All Books Are In Stock

Secure Payment All Cards Accepted

Description

The Norwegian edition of Islamic Studies Level 2 is now available. You may please send your order now. For more details, please contact us. Thank you.

Pensum
Bøkene i serien om islamske studier fra Weekend Learning Publishers er basert på en omfattende 12-årig læreplan. Læreplanen inneholder en bred innføring i islam basert på Qur’?n og autentiske Had?th. Emner i læreplanen presenteres systematisk for å passe undervisningsbehovene til undervisning som foregår i helgene. Emner velges basert på alder, klasse og læringsnivå innen hver klasse. Noen emner er dekket i flere nivåer for å inkludere ulike perspektiver, detaljer og ytterligere emner. Lærere og skoleledere vil finne at det er en kontinuitet i læreplanen fra år til år. Lærerne vil vite hvor mye studenter skal lære for hvert år, og hvor mye de vil ha lært når de er ferdige.

Bøker
Alle bøkene om islamske studier fra serien til Weekend Learning har leksjoner tilpasset alder og klassetrinn. Lengden og dybden av disse leksjonene er skreddersydd for en varighet på 50-60 minutter. Studenter i alle klasser vil elske bøkenes klare og enkle ord og setninger. Språket i leksjonene og behandlingen av fagene er rettet mot et barns perspektiv. Selv norske stavemåter av arabiske ord er aldersmessige. Bøkene formidler ikke bare kunnskap, men gjør den relevant for elevenes liv og deres verden. Leksjonene bruker ikke en forelesningstone, men engasjerer elevene i en respektfull diskusjon.

ISBN : 978-1-936569-75-5

 

Reviews

You're Reviewing: Islamic Studies Level K (Revised And Enlarged Edition)

Your Rating

Please take a moment to review this product. Your comment will help other customers make better purchase decisions. Jazakumullahu khayran!